Vår personal

Vi satsar på att ha hög personaltäthet på Nätet. Vi har tio personer anställda, varav en verksamhetschef och en kock. Personalen på Nätet är välutbildade, inspirerande och entusiastiska. Trygghet för barnen är ett ledord som genomsyrar organisationen.

Pernilla Pernilla
Jag är förskolechef på Förskolan Nätet. Gillar att jobba på Nätet för att vi har ett utmärkt läge nära skog och hav, där vi bedriver en stor del av vår pedagogiska verksamhet utomhus. Det är roligt att ha ett så nära samarbete med föräldrarna.Mer om Pernilla finns här!
  Helen Helen
Jag är en ”utemänniska” så självfallet trivs jag utmärkt med Nätet där vi är mycket ute i naturen. Den dagliga kontakten med föräldrar skapar en härlig ”vi-känsla”.
Tessan Tessan
Jag gillar Nätet för att jag älskar att vara ute i naturen och utforska den med barnen. Jag tycker vår gårdsplan är bra varierad och det finns väldigt mycket kul för barnen. Vi har en bra och ”nära” kontakt med föräldrarna.
  Anna Anna
Jag gillar Nätet för att vi har bra lokaler och närhet till skog och hav, där vi spenderar många timmar i veckan. Mina positiva och engagerade kollegor inspirerar mig dagligen till att utvecklas och barnens glada humör gör mig glad.
Christine Christine
Jag valde Nätet för att det är ett stimulerande och varierad arbetsplats, som ger glädje. Vi är ett härligt arbetslag tillsammans med glada barn och föräldrar.
  Charlotte Charlotte
Jag tycker om att jobba på Nätet för att det är ett väldigt varierande arbete. Ena dagen är aldrig den andra lik.
Jimmy Jimmy
Jag valde nätet för att deras inriktning på maten är ekologisk mat som lagas från grunden. Jag tycker ochså om att laga mat i naturen.
  Therese Therese
Jag tycker om att arbeta på Nätet för att varje dag är en ny utmaning. Vi är ute i skog och mark och det nära samarbetet med föräldrarna ger en väldigt god sammanhållning och ett bra arbetsklimat.
Jenny Jenny
På Nätet trivs jag för att vi har en fantastisk utemiljö med skog och hav runt hörnet, där vi ägnar mycket tid med barnen genom Mulle, Knytte och Knoppis. Samspelet mellan förälder och personal är ett trevligt inslag i vår arbetsdag.
  Jonna  Jonna
För mig är gemenskapen mellan barn, föräldrar och personal av största vikt. Nätets härliga barn och ”goa” kollegor skänker mig värme och energi varje dag!