Vår personal

Vi satsar på att ha hög personaltäthet på Nätet. Vi har elva personer anställda, varav en förskolechef och en kock. Personalen på Nätet är välutbildade, inspirerande och entusiastiska. Trygghet för barnen är ett ledord som genomsyrar organisationen.

Pernilla

Jag jobbar som Förskolechef på förskolan Nätet.Jag gillar att jobba på Nätet för att vi har ett utmärkt läge nära skog och hav, där vi bedriver en stor del av vår pedagogiska verksamhet. Förskolans lokaler är rymliga och här finns gott om plats för både lek, planerade aktiviteter och Vi har en härlig gemenskap både barn, personal och föräldrar!

Mer om Pernilla finns här!

Clara
Jag trivs på Nätet för att vi är utomhus mycket. Att upptäcka skogen tillsammans med barnen är veckans höjdpunkt. Ett stort plus är även att maten lagas från grunden med ekologiska råvaror.
Tessan
Då vi är en förskola som bedriver Knoppis, Knytte och Mulle får vi tillsammans med barnen vara med och utforska naturen! Vi har nära till havet och vår gård på förskolan är mycket varierande. Vi pedagoger har en mycket god kamratskap och det är mycket värme och kärlek på här hos oss Nätet!
Att föräldrarna är med i barngruppen är positivt då vi får en mycket bra sammanhållning och ett gott samarbete.
  Charlotte
Mitt arbete på förskolan Nätet ger glädje och energi, genom att få möta alla “go´a” barn och få följa deras utveckling. Vår härliga miljö med närhet till skog och hav ger oss möjlighet att uppleva naturen tillsammans. Det nära samarbetet med föräldrarna och mina underbara kollegor skapar sammanhållning och gemenskap.
Jimmy
Jag tycker om att jobba på Nätet för att få laga mat till barnen och lära tillsammans. En fördel med just Nätet är våran ekologiska och närproducerade inriktning samt att maten lagas från grunden.
  Therese
Jag tycker om att arbeta på Nätet för att varje dag är en ny utmaning. Vi är ute i skog och mark och det nära samarbetet med föräldrarna ger en väldigt god sammanhållning och ett bra arbetsklimat.
Jenny
På Nätet trivs jag för att vi har en fantastisk utemiljö med skog och hav runt hörnet, där vi ägnar mycket tid med barnen. Samarbetet med föräldrar, barn och personal ger en härlig gemenskap.
  Jonna
För mig är gemenskapen mellan barn, föräldrar och personal av största vikt. Nätets härliga barn och ”goa” kollegor skänker mig värme och energi varje dag!
Stina
Jag tycker om att jobba på Nätet för att vårt arbete med barnen är så varierat från dag till dag. Vi är ute i naturen och lär oss om många olika djur, växter och vår allemansrätt. Vi pedagoger har en väldigt bra kontakt med föräldrarna.
  Marie
Jag älskar Nätets atmosfär och att jag får ta hand om alla härliga barn och arbeta med de finaste kollegor! Att få upptäcka djur och natur i skogen med barnen är riktigt roligt!
Helen Helen (föräldraledig)
Jag är en ”utemänniska” så självfallet trivs jag utmärkt med Nätet där vi är mycket ute i naturen. Den dagliga kontakten med föräldrar skapar en härlig ”vi-känsla”.